στην ποτοποιία Ψυχή

Την περασμένη Πέμπτη το τμήμα Β4 του Γυμνασίου Κάμπου,μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια κ 다운로드. Γάφου και συνοδό την κ. Βορριά, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ποτοποιίας ?Ψυχή ml report enterprise? στο Βερβεράτο.

Η παράδοση της ποτοποιίας «ΨΥΧΗ» ξεκινάει στη Χίο, το 1925 και κληροδοτείται από γενιά σε γενιά με ευλάβεια και πίστη στις παλιές συνταγές και στην τέχνη της απόσταξης που επιτυγχάνουν προϊόντα άριστης ποιότητας 다운로드. Η γνώση, η εμπειρία, αλλά και η σχολαστική επιλογή των σπόρων και φυτών που καλλιεργούνται στη Χίο, δίνουν στα προϊόντα «ΨΥΧΗ» το ξεχωριστό άρωμα και τη χαρακτηριστική πλούσια γεύση που τα διακρίνει 인피니티 워 다운로드. Το άρωμα και η γεύση της μαστίχας, το γνήσιο απόσταγμα Χιώτικου γλυκάνισου και το φυσικό οινόπνευμα, είναι μερικά από τα βασικά υλικά παρασκευής των προϊόντων «ΨΥΧΗ» που αποτελούν πλέον το απαραίτητο συνοδευτικό των ιδιαίτερων στιγμών μας 롱리브더킹.
Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική. Είδαμε τη γραμμή παραγωγής , τα σύγχρονα μηχανήματα καθώς και τις νέες συσκευασίες με εκπληκτικό λογότυπο και στο τέλος φύγαμε όλοι με δώρα αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις!Στην υγειά σας 큐베이스 9 다운로드!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.