Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στη σελίδα μας! Θα θέλαμε να σας πούμε δυο λόγια για εμάς, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα…
Αρχικά δείτε 2 video που παρουσιάζουν την ομάδα μας, ένα για τη σχολική χρονιά 2013-2014 και ένα για τη σχολική χρονιά 2012-2013.


 

 

Κατά το σχολικό έτος 2012-2013 μας δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε μια πληθώρα δράσεων/σχολικών δραστηριοτήτων και έτσι το Δεκέμβριο του 2012 σχηματίσαμε μια ομάδα μαθητών και από τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου, που είχαμε κάτι κοινό:
το ενδιαφέρον για τη δημιουργία ενός περιοδικού… Eνός περιοδικού, που θα είχε χώρο για όλους! Για να εκφράζουμε τις απόψεις μας, να δημοσιεύουμε πράγματα που θεωρούμε ενδιαφέροντα, να κάνουμε ρεπορτάζ, να συνεργαστούμε και να το διασκεδάσουμε…

Και όλα αυτά, καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερα να τα κάναμε ηλεκτρονικά, οπότε επιλέξαμε το περιοδικό μας να μην εκδίδεται ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα σε εκτυπώσιμη μορφή. Η δημιουργία ενός blog με πολλούς συντάκτες φάνταζε βολική και απ’ ότι αποδείχθηκε στην πορεία, πολύ εύκολη στη χρήση της.

Με τη βοήθεια των καθηγητών μας, σχεδιάσαμε τη δομή του περιοδικού μας στο χαρτί, σκεφτήκαμε τη θεματολογία του και τις πιθανές κατηγορίες και σιγά σιγά το «χτίσαμε» στο ελεύθερο λογισμικό WordPress. Ακόμα βέβαια, δεν έχουμε τελειώσει, βρισκόμαστε συνεχώς υπό διαμόρφωση. Θα χαιρόμασταν να μας πείτε κι εσείς τη γνώμη σας και να μας δώσετε ιδέες.

 

emeis

Από βόλτα μας σε αρχοντικό του Κάμπου

Μπορείτε στα δεξιά σας, να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τους συντάκτες του περιοδικού, δηλαδή όλους εμάς και να διαβάσετε τα άρθρα μας!
Α! Και να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τους καθηγητές μας, που μας συντονίζουν στην προσπάθεια αυτή:

Για το σχολικό έτος 2012-2013:

– Βιδάλης Δημήτρης, Φυσικός

– Μαραγκός Αντώνης, Μαθηματικός

– Μουζακίτης Μιχάλης, Μαθηματικός

– Χατζηνικολάκης Γιώργος, Πληροφορικός

ενώ για το σχολικό έτος 2013-2014:

– Βιδάλης Δημήτρης, Φυσικός

– Σκόκου Κατερίνα, Πληροφορικός

– Σμυρνιούδης Κώστας, Πληροφορικός

– Φαρδής Χάρης, Φυσικός.

 Η συντακτική ομάδα του MantariNews

One comment on “Ποιοι είμαστε

  1. Ο/Η Michael Plakotaris λέει:

    Εξαιρετικη δουλεια!!! Συγχαρητηρια σε ολους σας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *