Συντάκτης:   Μαρία Τομάζου   (Μαρία Τομάζου)

 

 

 

Club sandwhich με σοκολάτα και μαρμελάδα

Το γνωστό σε όλους club Sandwich υπάρχει και στην γλυκιά εκδοχή! Το βρήκαμε λοιπόν και σας το προτείνουμε να το δοκιμάσετε!! 다운로드! Αυτή την συνταγή την βρήκαμε απο την εκπομπή του Κυρίου Στέλιου Παρλιάρου.

~Club sandwich με σοκολάτα και μαρμελάδα~

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:

160 γρ 엡손 스캐너 드라이버 다운로드. ζάχαρη άχνη

75 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη

60 γρ. αλεύρι

100 γρ. ασπράδι αυγού

90 γρ 삼성 배경화면 다운로드. βούτυρο λιωμένο LURPAK

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

300 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια ION

150 γρ 다운로드. κρέμα γάλακτος ARLA

μαρμελάδα της αρεσκείας μας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο σκόνη και το αλεύρι 다운로드. Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε στο μπωλ με τα στερεά υλικά το ασπράδι και ανακατεύουμε καλά 다운로드. Προσθέτουμε και το λιωμένο βούτυρο συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Σε μία λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα σε πάχος 5-8 χιλ 워킹데드 시즌6 다운로드. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15 με 17 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει ridnacs.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:

Τεμαχίζουμε και λιώνουμε την κουβερτούρα στα μικροκύματα 다운로드. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση την αδειάζουμε μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα embed 태그 동영상. Ομογενοποιούμε πολύ καλά. Αφήνουμε την κρέμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος να σταθεροποιηθεί.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Κόβουμε τη βάση στα δύο. Στο ένα κομμάτι απλώνουμε τη μαρμελάδα και την κρέμα σοκολάτας και καλύπτουμε με το άλλο κομμάτι τοποθετώντας το από πάνω. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Κόβουμε πρώτα τετράγωνα κομμάτια και μετά διαγωνίως, ώστε να έχουμε 2 τρίγωνα.

καλή σας επιτυχία !

Μαρία Τομάζου , Δώρα Γεωργούλη 😉

 

CLUB-SANDWITCH-ΜΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΚΑΙ-ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ-80x60

πηγή πληροφόρησης: http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1938

Μαγειρική

Η συνταγή που ακολουθεί συνηθίζεται να μαγειρεύεται παντού στην Αμερική

Καρμπονάρα με τυρί

Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

2,5 cm πάχος πανσέτα κομμάτι, κομμένο σε μικρούς κύβους

3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

3 κουταλιές της σούπας αλεύρι

1,4-1,6 λίτρα πλήρες γάλα, ζεσταμένο

4 μεγάλα κρόκοι αυγού (80g), ελαφρά χτυπημένα

2 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο ??θυμάρι

1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

160g τριμμένο τυρί Asiago, επιπλέον για την κορυφή

120g Irish λευκό Cheddar, επιπλέον για την κορυφή

120g ώριμο τσένταρ, επιπλέον για την κορυφή

250ml (1 φλιτζάνι) τριμμένο τυρί Fontina, επιπλέον για την κορυφή

40g τριμμένο Parmigiano Reggiano, επιπλέον για την κορυφή

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

450γρ μακαρόνια, μαγειρεμένα ακριβώς κάτω από al dente

30g χοντροκομμένα μαϊντανό

 

Εκτέλεση:

1 ) Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς C / Αερίου 4 다운로드.

 

2 ) Αλείψτε με βούτυρο το κάτω μέρος και τις πλευρές του ταψιού 3 λίτρων και το αφήστε το στην άκρη

 

3 ) Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά 다운로드. Προσθέστε την παντσέτα και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές . Αφαιρέστε το με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο επενδεδυμένα με χαρτί κουζίνας 타오바오 다운로드.

 

4 ) Προσθέστε το σκόρδο στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά 스누 타임 다운로드. Χτυπάμε το αλεύρι και μαγειρεύουμε για 1 έως 2 λεπτά. Χτυπήστε ελαφρά στο 1,4 λίτρα ζεστό γάλα , ψιλώστε τη θερμότητα και μαγειρέψτε , ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει , 3 έως 5 λεπτά Editvoicepack. Χτυπάμε τα αυγά μέχρι να ενσωματωθούν και να μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και χτυπήστε ελαφρά το θυμάρι , το πιπέρι καγιέν , και το σύνολο του τυριού μέχρι να λιώσει εντελώς , προσθέστε αλάτι και πιπέρι 리멤버. Εάν το μίγμα φαίνεται πάρα πολύ παχύ , προσθέστε μερικά από τα υπόλοιπα 60ml γάλακτος σε μια στιγμή 구글 렌즈.

 

5 ) Τοποθετήστε τα μαγειρεμένα μακαρόνια σε ένα μεγάλο μπολ , προσθέτουμε τη σάλτσα τυριού , διατηρούνται πανσέτα και το μαϊντανό και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν 다운로드. Μεταφέρετε το μίγμα στο έτοιμο τηγάνι . Συνδυάστε μαζί πρόσθετα Asiago , Cheddars , Fontina και παρμεζάνα σε ένα μπολ και πασπαλίζουμε ομοιόμορφα πάνω από την κορυφή του μακαρόνια 다운로드.

 

6 ) Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ζεσταθούν καλά και η κορυφή είναι ελαφρώς ροδίσουν, 12 έως 15 λεπτά 다운로드. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε το υπόλοιπο 10 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Mac and cheese carbonara