Club sandwhich με σοκολάτα και μαρμελάδα

Το γνωστό σε όλους club Sandwich υπάρχει και στην γλυκιά εκδοχή! Το βρήκαμε λοιπόν και σας το προτείνουμε να το δοκιμάσετε!! 다운로드! Αυτή την συνταγή την βρήκαμε απο την εκπομπή του Κυρίου Στέλιου Παρλιάρου.

~Club sandwich με σοκολάτα και μαρμελάδα~

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:

160 γρ 엡손 스캐너 드라이버 다운로드. ζάχαρη άχνη

75 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη

60 γρ. αλεύρι

100 γρ. ασπράδι αυγού

90 γρ 삼성 배경화면 다운로드. βούτυρο λιωμένο LURPAK

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

300 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια ION

150 γρ 다운로드. κρέμα γάλακτος ARLA

μαρμελάδα της αρεσκείας μας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο σκόνη και το αλεύρι 다운로드. Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε στο μπωλ με τα στερεά υλικά το ασπράδι και ανακατεύουμε καλά 다운로드. Προσθέτουμε και το λιωμένο βούτυρο συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Σε μία λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα σε πάχος 5-8 χιλ 워킹데드 시즌6 다운로드. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15 με 17 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει ridnacs.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:

Τεμαχίζουμε και λιώνουμε την κουβερτούρα στα μικροκύματα 다운로드. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση την αδειάζουμε μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα embed 태그 동영상. Ομογενοποιούμε πολύ καλά. Αφήνουμε την κρέμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος να σταθεροποιηθεί.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Κόβουμε τη βάση στα δύο. Στο ένα κομμάτι απλώνουμε τη μαρμελάδα και την κρέμα σοκολάτας και καλύπτουμε με το άλλο κομμάτι τοποθετώντας το από πάνω. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Κόβουμε πρώτα τετράγωνα κομμάτια και μετά διαγωνίως, ώστε να έχουμε 2 τρίγωνα.

καλή σας επιτυχία !

Μαρία Τομάζου , Δώρα Γεωργούλη 😉

 

CLUB-SANDWITCH-ΜΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΚΑΙ-ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ-80x60

πηγή πληροφόρησης: http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1938

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.