Κατηγορία: Συνεντεύξεις

 

 

ἐρέτην χρῆναι πρῶτα γενέσθαι πρὶν πηδαλίοις ἐπιχειρεῖν

Μια συζήτηση με τον καραβομαραγκό Μωράκη Δημήτρη, γνωστό και ως Παπόρια, και τη σύζυγό του εκπαιδευτικό Παπαϊωάννου Έλλη για την παραδοσιακή ναυπηγική όπως και για ζητήματα παράδοσης και πολιτισμού σχετικά με την τέχνη αυτή, για το φακό του MantariNews.

Θέατρο κάνουμε για την ψυχή μας

Ο φιλόλογος του σχολείου μας, κύριος Κουγιούλης Ιωάννης, μας μιλά για τη θεατρική δράση που λαμβάνει χώρα τη τρέχουσα σχολική χρονιά 2012-2013, στο Γυμνάσιο Κάμπου, για το φακό του MantariNews.

Η ομάδα πόλο των παίδων του ΝΟΧ

Κάποια μέλη της ομάδας πόλο του ΝΟΧ, των παίδων, που είναι μαθητές στο σχολείο μας, μας μιλούν για το άθλημά τους και τη σχέση της σχολικής με την αθλητική δραστηριότητά τους, για το φακό του MANTARINews.

Η κούπα του Πυθαγόρα

Η επίδειξη της κούπας του Πυθαγόρα ή «κούπας του δικαίου», η κατασκευή μιας πρωτότυπης κούπας με υλικά καθημερινής χρήσης και η θεωρητική εξήγηση του φαινομένου από τον φυσικό του σχολείου μας, Ψαλτάκη Μιχαήλ, για τον φακό του MANTARINews.

Συνέντευξη με τον Πυραγό κ. Καπελλαρίδη – μέρος Β

Πρόκειται για τη συζήτηση που ακολούθησε τη συνέντευξη που πήραμε στο MANTARINews, από τον Πυραγό κ. Καπελλαρίδη Σταύρο, με θέμα την Μεγάλη πυρκαγιά της Χίου.

Συνέντευξη με τον Πυραγό κ. Καπελλαρίδη – μέρος Α

Μια συνέντευξη του MANTARINews, με τον Πυραγό κ. Καπελλαρίδη Σταύρο, με θέμα τη Μεγάλη πυρκαγιά της Χίου.

 

Συζήτηση με τον κ. Μουζακίτη Μιχάλη

Μια μικρή συζήτηση που κάναμε τον καθηγητή μας των μαθηματικών, κ. Μουζακίτη Μιχάλη, με αντικείμενο τον αθλητισμό, μιας και είναι πρόεδρος του αθλητικού σωματείου μπάσκετ της Χίου «Ίωνες». Ερωτήσεις υπέβαλαν μέλη της συντακτικής ομάδας του διαδικτυακού περιοδικού «ΜΑΝΤΑRINews».