Κατηγορία: Σχολικά νέα

 

 

Έκθεση μαθητικών έργων στο μάθημα της Τεχνολογίας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι μαθητές της Α και Β Γυμνασίου, στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας παρουσίασαν τις κατασκευές τους (ατομικές και ομαδικές). Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αξιόλογη προσπάθειά τους, το δημιουργικό τους ταλέντο αλλά και την πρωτοτυπία των θεμάτων που επέλεξαν. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Γάφου Ελευθερία.

Θεατρική δράση στον Κάμπο – μια πρόβα.

Ένα απόσπασμα από μια πρόβα από την ομάδα της θεατρικής δράσης, στο Γυμνάσιο Κάμπου, 2013-2014, με υπεύθυνο τον καθηγητή Κουγιούλη Ιωάννη.

Και κάποιες φωτογραφίες της ομάδας.

Ουρανογραφία …στον Κάμπο

 

Η δράση «Άστρα και αστερισμοί» εν δράσει. Μια ομάδα ουρανογραφίας στο Γυμνάσιο Κάμπου της Χίου, 2013-2014.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Μαραγκός Αντώνης και Αργυρούδης Σταμάτης.

Μια επίσκεψη στο «Citrus»

Μια επίσκεψη του Mantarinews, στο περιβόλι και στο μουσείο του «Citrus» στον Κάμπο της Χίου με τη ζεστή και πολύ ενδιαφέρουσα περιήγηση της Ματίνας. Η λήψη και η επεξεργασία του video ανήκουν στον Αντώνη.

Άστρα και Αστερισμοί

Μια παρουσίαση με αντικείμενο το θέμα της δράσης «Άστρα και Αστερισμοί»  στο Γυμνάσιό μας.

Η γιορτή της 25ης Μαρτίου

Η γιορτή της 25ης Μαρτίου, στο Γυμνάσιο Κάμπου, με τον φακό του Mantarinews. Υπεύθυνες για τη γιορτή οι: Νούσια Μαρία, Ρουμούδη Μαρία και Μπουμπάρη Ηλιάδα. Καραγκιόζη έπαιξε ο Σπυράκης Σταύρος με μαθητές του σχολείου. Η λήψη και η επεξεργασία του video, ανήκουν στον Αντώνη.
Κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες

και ένα μέρος της γιορτής σε video

Εκδήλωση για τη σχολική βία στο Γυμνάσιο Κάμπου

Με την ευκαιρία της ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού (bullying), διοργανώθηκε συζήτηση με την εποπτεία μιας ομάδας μαθητών και προβολή κάποιων σχετικών ταινιών μικρού μήκους. Δυστυχώς ο ήχος ήταν αρκετά προβληματικός, αλλά το video αποτυπώνει αρκετά καθαρά την αγωνία των παιδιών για το ζήτημα όπως και τη συγκέντρωση με την οποία συμμετείχαν στην εκδήλωση. Η λήψη του video και το μοντάζ ανήκουν στο δραστήριο μέλος του Mantarinews, τον Αντώνη. http://gym-kampou.chi.sch.gr/periodiko/

Στο περιβόλι της κυρίας Πλακωτάρη

Σκηνές (φωτογραφίες και video) από την επίσκεψή μας σε ένα περιβόλι εσπεριδοειδών και ιδιαίτερα χιώτικου μανταρινιού και από την ζεστή και φιλόξενη ξενάγηση της κυρίας Πλακωτάρη.