Συντάκτης:   Κωνσταντίνος Σμυρνιούδης   (ksmyr)

 

 

 

Ρεμπέτικο, Τάγκο, Μπλουζ, Φάντο, Φλαμέγκο Βίοι παράλληλοι!

한컴타자연습 2015 다운로드

tangorebetiko

Τι σχέση έχει το αργεντίνικο τάνγκο με το ρεμπέτικο; Θα μπορούσαν ποτέ να συνομιλήσουν μουσικά η Αθήνα και η Σμύρνη με το Μπουένος Άιρες; Υπάρχουν άλλα παρόμοια είδη όπου ο πόνος τραγουδιέται και χορεύεται; Περισσότερα…

다운로드 다운로드 google docs ie 다중

Επιτάφιος

킬미힐미 ost 다운로드

Η περιφορά του επιταφίου στα σοκάκια των χωριών είναι μια ξεχωριστή εμπειρία!

Επιτάφιος

 

 

Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ – ΕΓΚΩΜΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

 

더블유 4회 다운로드 다운로드 c920 다운로드 다운로드

Γνωρίστε τη Φίλη του Κηπουρού?την Πασχαλίτσα!!!

다운로드

pasxalitsa2

 

 Για την πασχαλίτσα μας τραγουδά η χιλιάνικη μπάντα  Banda Conmoci?n σε τσιγγάνικους ρυθμούς 436.02 Download!

프루나 3.35 다운로드

ANIBAL CARMELO TROILO «PICHUCO»

Drop box download

Λίγα λόγια για τον μάγο του μπαντονεόν ANIBAL CARMELO TROILO γνωστό με το παρατσούκλι «PICHUCO»

Ο An?bal Carmelo Troilo, ψευδώνυμο Pichuco (Buenos Aires, 11, Ιούλη 1914 – 18, Μάη, 1975), ήταν μπαντονεονίστας, συνθέτης και μαέστρος του Αργεντίνικου τάνγκο 구글 이미지 일괄. Θεωρούνται, μαζί με τον Astor Piazzolla, οι σπουδαιότεροι μπαντονεονίστες της αργεντινής 다락원.

troilo

Περισσότερα…

Sunrise….

달빛조각사 46권 텍본 다운로드

sunrise

Surprise, surprise
Couldn’t find it in your eyes
But I’m sure it’s written all over my face

 
Περισσότερα…

wii 이미지 다운로드 다운로드 꽃이 핀다

Χρώματα κι αρώματα στον Κάμπο!

사랑이 잘 다운로드

χρώματα από τον κάμπο

Γεμάτος μυρωδιές από μανταρινιές, πορτοκαλιές και λεμονιές και πλημυρισμένος από χρώματα ο κάμπος της Χίου σε προκαλεί να τον εξερευνήσεις και να τον γευθείς 구글어스 한글판 무료!

 

세번째 살인 다운로드

Δειλινό

문명 무료 다운로드

Δειλινό

 

“…..Κι όταν ένα παιδί κοιτάει μ 다운로드? έκσταση το δειλινό, είναι που αποθηκεύει θλίψεις για το μέλλον.”

Από το ποίημα Δειλινό
Τάσος Λειβαδίτης

 

윈도우10 무비메이커 한글판 다운로드

Ιστορία του tango

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ TANGO

    Η Ιστορία του Tango είναι συναρπαστική και περίπλοκη quagga. Είναι μία ιστορία συναισθημάτων και πολλών πολιτισμικών προσμίξεων. Το Tango είναι μια “θλιμμένη σκέψη που χορεύεται” σύμφωνα με τον μεγάλο ποιητή των Tangos Enrique Santos Discepolo 도리를 찾아서 더빙 다운로드.

tango1

TANGO : ανήκε στο περιθώριο και δέχτηκε την απαξίωση της «αστικής» κοινωνίας 스켈레톤키 다운로드. Έχει την ίδια ευαισθησία, την ίδια νοσταλγία και την «πολύτιμη» αλήθεια των συναισθημάτων εκείνων που σε πλημμυρίζουν όταν το ακούς χωρίς καλά-καλά να μπορείς να καταλάβεις το γιατί 유튜브 비디오 다운로드. Υπάρχει εκείνη η καθαρότητα και η ορμή που έρχεται από τη θάλασσα σαν ώθηση βαθιά της ψυχής και του νου να ονειρευτεί, να αγκαλιάσει, να αγγίξει, να πονέσει χωρίς όρια και «πρέπει» 다운로드.

Το tango είχε την τύχη που του άξιζε. Ήταν το ίδιο το πάθος, ο έρωτας, η νοσταλγία για τα ήθη και το ρομαντισμό μιας εποχής περασμένης 노동가. Έδωσε κίνηση στα σώματα με αυστηρά διαχωρισμένους ρόλους και ενώ ο καβαλιέρος δείχνει τη σεξουαλική του επιθυμία μέσα από ένα μείγμα ευαισθησίας και επιθετικότητας και έχει τον έλεγχο των κινήσεων στην ντάμα, στην πραγματικότητα εκείνος αφήνεται και προσαρμόζεται στις δικές της κινήσεις και «αποφάσεις» 그랜드체이스 아레나서버.

Πρέσβευε την ελευθερία και το βάθος των συναισθημάτωνπόνου, θλίψης, έρωτα 나쁜남자? κι ως εκ τούτου καταδιώχτηκε για μια μακρά περίοδο, αυτής της πιο σκληρής χούντας της Αργεντινής 더더더 다운로드. Ακόμα και οι μουσικοί αυτοεξορίστηκαν και κατέφυγαν κυρίως στη Γαλλία, στο Παρίσι, που για μια ακόμη φορά ο νόστος για την πατρίδα και ό,τι άφησαν εκεί, τους κάνει να παίζουν tango σαν ένα είδος «αντιπολίτευσης», περισσότερο ως μουσική και λιγότερο ως τραγούδι 반창꼬.

tango2

ΠΕΡΊΟΔΟΙ

 

Ι. ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ TANGO – ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (1900-1915)

Η γένεση του Tango οριοθετείται περίπου στα 1880, στην περιοχή του Ριο Δε Λα Πλάτα, στο Μπουένος Αιρες. Η επικρατέστερη των απόψεων υποστηρίζει ότι το Tango είναι κράμα πολλών διαφορετικών ρυθμών, μεταξύ των οποίων ο ισπανοκουβανέζικος ρυθμός Habanera, η Milonga της αργεντινής υπαίθρου, ο νέγρικος χορός candombe και τα ανδαλουσιάνικα Tangos.

Περισσότερα…