Έρευνα για τη σχολική βία: (Α) Η ταινία

Ο Μίμης και ο Γιώργος αναλάβαμε να σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα για το σχετικό με την ταινία κομμάτι, τα οποία έχουν ως εξής:

Συμφωνείτε με την αντίδραση του Κρίστιαν προς τον Σόφους;
Ναι 47 31%
Όχι 103 69%

Σε αυτό το διάγραμμα παρατηρούμε την άποψη των μαθητών του γυμνασίου Κάμπου σχετικά με την αντίδραση του Κρίστιαν προς τον Σόφους 리그오브레전드 헬퍼. Η πλειοψηφία των μαθητών υποστηρίζει ότι η στάση του είναι αδικαιολόγητη.

Πως κρίνετε την επιθετική συμπεριφορά του Κρίστιαν προς τον πατέρα του;
Δικαιολογημένη 74 49%
Αδικαιολόγητη 76 51%

Εδώ έχουμε ένα αμφιλεγόμενο θέμα 네트워크 모니터. Η ερώτηση αυτή δυσκόλεψε πολύ τους συμμαθητές μας, οι οποίοι μοιράστηκαν εξίσου σε αυτούς που δικαιολογούν την συμπεριφορά του παιδιού προς τον πατέρα του και σε εκείνους που την βρίσκουν απαράδεκτη 갤럭시 탭 펌웨어.

 

Συμφωνείτε με την απόφαση των παιδιών να ανατινάξουν το αυτοκίνητο του Λαρς;
Συμφωνώ 23 15%
Διαφωνώ 127 85%

Σε αυτό το διάγραμμα βλέπουμε τη γνώμη των μαθητών σχετικά με το θέμα της ανατίναξης του αυτοκινήτου του Λαρς από τα παιδιά 다운로드. Με συντριπτική πλειοψηφία θεώρησε την πράξη των παιδιών εντελώς λανθασμένη, αλλά 23 συμμαθητές μας ενέκριναν τη στάση αυτή 다운로드.

 

Η απόπειρα αυτοκτονίας του Κρίστιαν ήταν λύση για τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει;
Ναι 16 11%
Όχι 134 89%

Εδώ μπορούμε να διακρίνουμε την στάση των παιδιών απέναντι στην αυτοκτονία του Κρίστιαν. Είναι προφανές ότι διαφωνούν με την κίνηση αυτή και την κρίνουν ανωφελής και ανώριμη. Ίσως πιστεύουν ότι ο Κρίστιαν έπραξε αυτό το ‘έγκλημα’ λόγω της υπερέντασης και του πόνου για την πράξη του.

Στη συνέχεια, το Β μέρος (με τις γενικότερες ερωτήσεις) από τον Γιάννη, το Μάριο και τον Πέτρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.