Τι σημαίνει η υδατοσφαίριση για εμένα;

Υδατοσφαίριση, ένα άθλημα που προσφέρει πολλά ψυχικά και υλικά αγαθά

Την πρώτη μέρα που πήγα στο κολυμβητήριο ο χώρος μου ήταν γνώριμος από παλιά , αφού είχα ασχοληθεί πριν ξεκινήσω πόλο με την κολύμβηση zwcad 2018. Ήμουν πολύ χαρούμενος , γιατί ήξερα ότι θα γνωρίσω καινούριους φίλους και θα μάθω ένα άθλημα που μέχρι τότε μου ήταν άγνωστο 롤클라이언트. Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν καταπληκτικές και πραγματικά αγάπησα αμέσως αυτό το άθλημα 다운로드.

polo prota8lima

Ο αρχηγός της ομάδας ετοιμάζεται να σηκώσει το κύπελλο και η υπόλοιπη ομάδα πανηγυρίζει.

Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς με τον προπονητή της ομάδας μας κ 다운로드. Μιχάλη Φωτεινό καταφέραμε το καλοκαίρι του 2010 να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων os x mojave download. Με αυτή τη διάκριση κάναμε ολόκληρο το κολυμβητήριο και όχι μόνο να μιλάει για εμάς αλλά και για το μέλλον της ομάδας 다운로드. Πράγματι αυτοί που είπαν αυτά τα λόγια δεν βγήκαν ψεύτες και μετά από 2 χρόνια σκληρής προπόνησης και πλήρους υπακοής στο νέο προπονητή μας κ 컴퓨터 프로그램 다운로드. Μάκη Μικέδη , ο οποίος αποτελεί παλιό παίχτη και είναι σήμα κατατεθέν του Ναυτικού Ομίλου Χίου , καταφέραμε να φέρουμε στο νησί της μαστίχας άλλη μια διάκριση , αλλά αυτή τη φορά την πρώτη θέση και το κύπελλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων 다운로드. Στον τελικό αυτού του Πρωταθλήματος παίζαμε με μια εξαιρετική ομάδα που έχει κάθε χρόνο διακρίσεις στο χώρο των υποδομών , αλλά παρότι ήμασταν το αουτσάιντερ καταφέραμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος 다운로드. Η συγκίνηση ήταν τεράστια , όχι μόνο η δικιά μας και των προπονητών , αλλά και των γονιών που ταξίδεψαν μαζί μας στην Αθήνα και κυριολεκτικά έδιναν και αυτοί τον δικό τους αγώνα έξω από την πισίνα προσπαθώντας να μας εμψυχώσουν 수은등 다운로드. Όταν γυρίσαμε στη Χίο η υποδοχή που μας επιφύλαξαν ήταν τρομερή και προσωπικά από εκείνη τη μέρα και μετά η ζωή μου άλλαξε ριζικά , πόσο μάλλον των παιδιών που συμμετείχαν στην Εθνική Ομάδα.

Το πόλο το αγαπάω πολύ , επειδή μέσα από αυτό μαθαίνεις να συνεργάζεσαι με τους συμπαίχτες σου αλλά και να γίνεσαι καλός άνθρωπος. Επίσης πέντε με έξι φορές το χρόνο το σωματείο μας συμμετέχει σε πρωταθλήματα ή σε διάφορους άλλους θεσμούς εκτός Χίου και έτσι μαθαίνεις καλύτερη πειθαρχεία και αυτοέλεγχο και ταυτόχρονα γνωρίζεις νέους τόπους . Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα αθλήματα , γιατί πρέπει να κολυμπάς πολύ γρήγορα , να καταλαβαίνεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η μπάλα και να έχεις δυνατά πόδια ώστε να αντέξεις την πίεση του αντιπάλου . Το πόλο προσφέρει ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα , το οποίο κατά τη γνώμη μου πολλοί ζηλεύουν.

Η υδατοσφαίριση θα αποτελεί πάντα για εμένα ένα κομμάτι της ψυχής μου και πιστεύω ότι όταν φτάσω στην λεγόμενη “επικίνδυνη ηλικία” θα πηγαίνω στο κολυμβητήριο να γυμνάζομαι ,όπως τώρα κάνουν κάποιοι άνθρωποι που ασχολήθηκαν πιο παλιά με το πόλο.

ΧΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.