Αίσθημα αφής σε βιονικό χέρι

Υπήρχε πάντα το πρόβλημα κάποιων ανθρώπων το να μην έχουν άκρα και συγκεκριμένα χέρια 묵검향 월풍 다운로드. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας ήρθε για να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό με το νέο βιονικό χέρι που ασθενής μπορεί να νιώθει σαν να έχει κανονικό χέρι 영어 성경 mp3 다운로드.

Το πρώτο βιονικό χέρι θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή εντός του 2013, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να αισθάνεται ότι αγγίζει, καθώς θα ελέγχεται με τη σκέψη, και με αυτό τον τρόπο ο ασθενής θα αποκτήσει και πάλι το αίσθημα της αφής 황금빛 내 인생 다운로드.
Ο ασθενής είναι άνδρας από τη Ρώμη, ηλικίας μεταξύ 30 με 40 και ο οποίος έχασε το χέρι του σε ατύχημα 자바에서 엑셀 파일 다운로드. Το τεχνικό αυτό χέρι θα συνδεθεί στο νευρικό του σύστημα μέσω ηλεκτροδίων και θα υπάρχει διπλής κατεύθυνσης ροή σημάτων clip studio assets 다운로드. Η μια θα είναι από τον εγκέφαλο προς το χέρι για την πραγματοποίηση κίνησης και η άλλη από το χέρι προς τον εγκέφαλο για το αίσθημα της αφής 다운로드.
Η πρωτοποριακή αυτή εγχείρηση αποτελεί ένα τεράστιο επιστημονικό άλμα στον τομέα της ρομποτικής και ανοίγει το δρόμο για την αποκατάσταση ακρωτηριασμένων μελών με αισθητηριακές ικανότητες 다운로드.

πηγή: eduadvisor.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.