Η έξυπνη τηλεόραση

Διατίθενται πλέον στην αγορά οι λεγόμενες “έξυπνες τηλεοράσεις”,  οι οποίες ελέγχονται με φωνητικές εντολές και νεύματα 다운로드.

Ο τηλεθεατής θα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει την τηλεόραση, να εκτελέσει εφαρμογές, να ψάξει στο Ίντερνετ από τον browser της τηλεόρασης με φωνητικές εντολές σε μια από τις 20-30 γλώσσες που υπολογίζεται ότι θα υποστηρίζονται (οι Smart TV θα έχουν δύο μικρόφωνα unidirectional) 기독교강요.

 

Η έξυπνη τηλεόραση που κυκλοφόρησε πρόσφατα από γνωστή εταιρία, έχει διαγώνιο 75 ίντσες και διακρίνεται από το εξαιρετικά λεπτό στρογγυλεμένο πλαίσιό της σε χρώμα ροζ-χρυσό 다운로드. Έχει ενσωματωμένη κάμερα, που μπορεί να μείνει κρυμμένη στο επάνω μέρος του πλαισίου όταν δεν χρησιμοποιείται.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως η τηλεόραση διαθέτει το νέο χαρακτηριστικό Sound Share, το οποίο συνδέει αυτόματα και ασύρματα την τηλεόραση με τα Audio Dock Series 6 και Series 7 της.

SamsungApps

 

Σε ότι αφορά στην απόδοση της εικόνας, η εταιρεία αναφέρεται στη χρήση νέων τεχνολογιών, οι οποίες αναλαμβάνουν να αποδώσουν ρεαλιστικά τα χρώματα και υψηλά επίπεδα αντίθεσης, χωρίζοντας την εικόνα σε χιλιάδες τμήματα και ρυθμίζοντας την αντίθεση, το χρώμα και την λεπτομέρεια σε κάθε ένα από αυτά σε τρία βήματα συνθέτοντας το βελτιστοποιημένο αποτέλεσμα.

 

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.