Φώκια Μονάχους-Μονάχους

_1_~1

Η μεσογειακή φώκια μονάχους μονάχους υπάρχει από την αρχή της δημιουργίας της γης 다운로드. Αρχικά εξαπλωμένη σε όλες τις περιοχές τις μεσογείου, της Μαύρης θάλασσας και του Ατλαντικού, σε αντίθεση με τώρα που κινδυνεύει να εξαφανιστεί 레드벨벳 power up mp3. Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο 250 με 300 φώκιες.

 Οι φώκιες μονάχους μονάχους έχουν μέγεθος που φτάνει τα 2 με 3 μετρά και βάρος περίπου 350 κιλά 다운로드. Το τρίχωμα τους είναι μισό εκατοστό και καλύπτει όλο τους το σόμα. Οι μεσογειακές φώκιες ζουν ως 45 χρονιά με μεσώ όρο ζωής 20 χρονιά Αώο τον πέμπτο χρόνο της ζωής τους αρχίζουν να ζευγαρώνουν στο νερό και γεννούν κάθε 2 χρονιά ένα μικρο .

Η διατροφή τους περιλαμβάνει κυρίως οστεοθήκες, όπως σαργούς, συναγρίδες, γόπες, μπαρμπούνια και κεφαλόποδα όπως χταπόδια, σουπιές και καλαμάρια, αλλά και καρκινοειδή όπως καβούρια.

Δυστυχώς στις μέρες μας αυτό το ζώο απειλείτε συνεχώς από τον άνθρωπο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να τα βοηθήσουμε είναι να δημιουργήσουμε βιότοπους ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε τα τελευταία του είδους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο σάιτ:

http://el.wikipedia.org/wiki/Μεσογειακή_φώκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.