Το βακτήριο της μακροζωίας

Όλοι όσοι δεν έχουν μελετήσει Βιολογία μόλις ακούν την λέξη βακτήριο το μυαλό τους πάει σε αρρώστια που προκαλούνται από μερικά από αυτά, αλλά αυτοί που έχουν, ξέρουν ότι κάποια βακτήρια μόνο κακό δεν κάνουν, αλλά αντίθετα βοηθούν και τον άνθρωπο στο σώμα του όπως για παράδειγμα στην πήξη του αίματος 윈10 pro 다운로드. Αλλά ακόμα και οι μελετηροί μπορεί να μην ξέρουν την ύπαρξη του βακτηρίου της μακροζωίας 더 컴퍼니 맨 다운로드.

Ρώσοι επιστήμονες έχουν βρει ένα βακτηρίδιο στον πάτο της Σακά (Σιβηρία), το οποίο μπορεί να είναι το ελιξίριο της μακροζωίας epub 책. Αυτό το βακτήριο ανακαλύφθηκε μέσα σε πάγο, ο οποίος είχε διατηρηθεί από την εποχή των παγετώνων.  Η ίδια η ανθρώπινη ζωή μπορεί να παραταθεί άλλα 140 χρόνια 다운로드.

Η διευθύντρια της ερευνητικής ομάδας, Ανατολή Μπρούσκοβα, του Ρωσικού Ινστιτούτου Χημικής Βιολογίας του Νοβοσιμπίρσκτ, δήλωσε πως αυτή και οι συνεργάτες της έμειναν έκπληκτοι από τα αποτελέσματα της έρευνάς τους 지니뮤직 스마트 다운로드.

«Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, προς το παρόν εφαρμόστηκε σε ποντίκια και μύγες και δεν βλέπω κανέναν λόγο γιατί να μην ενεργήσει το βακτήριο αυτό και σε άλλα ζώα, ακόμη και στον άνθρωπο» είπε η Μπρούσκοβα 더치페이 다운로드.

Εφαρμόζοντας οι ερευνητές τη μέθοδο αυτή σε ποντίκια τα οποία έχουν διάρκεια ζωής κατά μέσο όρο τις 589 ημέρες, μετά την ένεση και κυκλοφορία στο αίμα τους το νέο βακτήριο, η ζωή τους παρατάθηκε για 380 ημέρες ακόμη 전자해도 다운로드.

Το πείραμα έδειξε ότι τα ζώα ήταν σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, υγιή, δυνατά και ενεργά 씨 인사이드 다운로드.

Η Ρωσίδα ερευνήτρια πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει την έρευνά της για τη δημιουργία ενός φαρμάκου από τα βακτήρια αυτά 다운로드.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.