καφέ αρκούδα

arkoyda_004

Η καφέ αρκούδα είναι ένα παμφάγο θηλαστικό ζώο , ίσως το ποιο γνωστό είδος αρκούδας, και το βάρος της φτάνει από 170 έως 300 κιλά 주보 디자인 다운로드. Ζει περίπου 20 με 25 χρόνια και τους χειμερινούς μήνες του χρόνου πέφτει σε χειμερία νάρκη .Ζουν κυρίως σε βουνά και δάση όπου υπάρχει άφθονη τροφή .Τα θηλυκά γεννάνε ένα με δυο αρκουδάκια κάθε δυο χρόνια και το αξιοθαύμαστο είναι ότι το μικρά γεννιούνται τον Ιανουάριο όπου η μητέρα τους βρίσκεται σε χειμερία νάρκη , έτσι πρέπει μονά τους να πάνε να βρουν τις θηλιές για να θηλάσουν 파워디렉터 15 무료 다운로드.

Δυστυχώς αυτό το αξιοθαύμαστο ζώο κινδυνεύει σοβαρά να εξαφανιστεί. Ο πληθυσμός τους ραγδαία μειώνετε με αποτέλεσμα σήμερα στην Ελλάδα να ζουν μόνο 120 με 160 αρκούδες  που ζουν διασκορπισμένες στα βουνά της Πίνδου και της Ροδόπης 오픈캡쳐 다운로드. Κύρια  αίτια : η καταστροφή των βιοτόπων τους και το λαθραίο κυνήγι.

Για να προστατευόσουν τις ελάχιστες αρκούδες που έχουν μείνει μερικοί εθελοντές δημιούργησαν μια οργάνωση , τη γνωστή σε μας  ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ , και με γενναιότητα κανούν τα πάντα για να σώσουν τις τελευταίες αρκούδες .Για να γίνει αυτό πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς δίνοντας ένα μικρό χρηματικό ποσό σε αυτήν την οργάνωση 다운로드. Ίσως αν βοηθήσουμε και εμείς δίνοντας λίγα από τα χρήματα μας να σώσουμε αυτό το όμορφο ζώο από την εξαφάνιση και έξαλλου το χρωστάμε αφού εμείς ,οι άνθρωποι φταίμε για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα 응답하라 1988 18회 다운로드.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.