το φαινόμενο του θερμοκηπίου

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου υπάρχει από τότε που δημιουργήθηκε η γη και είναι μια από τις προϋποθέσεις για την ύπαρξη ζωής .Χάρη σε αυτό η γη έχει τις απαραίτητες θερμοκρασίες ώστε να μπορούν να αναπτύσσονται τα φυτά  και να  ζουν οι άνθρωποι και τα ζώα σε καλές συνθήκες 리벤저.

Πήρε  το όνομα του από τα θερμοκήπια που χρησιμοποιούν οι αγρότες όπου οι ακτίνες του ήλιου περνάνε από το ειδικό υλικό απ όπου είναι φτιαγμένα και φυλακίζονται μέσα ώστε  να προσφέρουν τις πολύτιμες ουσίες τους στα φυτά Freeftpd download. Έτσι ακριβώς γίνεται και με το φαινόμενο του θερμοκηπίου: οι ακτίνες του ήλιου περνάνε μέσα από την ατμόσφαιρα, φυλακίζονται μέσα και προσφέρουν στη γη τη θερμοκρασία που χρειάζεται 다운로드.

Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο του θερμοκηπίου γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο επικίνδυνο 다운로드. Αυτό οφείλεται στο γεγονός της  περιβαλλοντικής ρύπανσης, επειδή οι άνθρωποι παράγουν καθημερινά  βλαβερές ουσίες (διοξείδιο του άνθρακα το διοξείδιο του θείου, οξείδιο του αζώτου κ.α.)που μολύνουν την ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα τα ακόλουθα:

1 Μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας

2 Μεταβολή της στάθμης του νερού: Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει οι πάγοι στους πόλους λιώνουν με αρκετά γρήγορο ρυθμό 챔피언 2018 다운로드. Αυτό έχει 2 επιπτώσεις :πρώτον πολλά ζώα κινδυνεύουν να εξαφανιστούν και δεύτερον σε πολλές παραθαλάσσιες χώρες υπάρχει πιθανότητα μελλοντικής πλημμύρας 다운로드.

Καλό θα ήταν  να  προσέχουμε το περιβάλλον ώστε να μειώσουμε τα μελλοντικά προβλήματα 초록창가 다운로드. Ίσως αν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε βλαβερές για το περιβάλλον ουσίες να μειωθεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα 다운로드.

Γιατί δεν προσπαθούμε ?

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε:

http://users.sch.gr/xtsamis/OkosmosMas/FainThermoKip.htm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.