ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ !

ΧΑΤΣΙΚΟ:Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ

Ο Πάρκερ Γουίλσον, ένας μεσήλικας καθηγητής κολεγίου, βρίσκει εγκαταλειμμένο ένα πανέμορφο, αδέσποτο σκυλάκι, σπάνιας ράτσας, στον σταθμό του τρένου της μικρής πόλης Bedridge στο Rhode Island, όπου κατοικεί 다운로드. Χωρίς δεύτερη σκέψη το παίρνει σπίτι του, με την πρόθεση να βρει το αφεντικό του και να το επιστρέψει 인프런 다운로드. Παρά τις προσπάθειες του όμως κανένας δεν αναζητά τον σκύλο και έτσι ο Πάρκερ αποφασίζει να τον κρατήσει 다운로드. Τον ονομάζει Χάτσικο και μια όμορφη σχέση αγάπης ξεκινά.

Κάθε μέρα, ο Χάτσικο συνοδεύει το αφεντικό του στο τρένο και κάθε απόγευμα βρίσκεται στην ίδια θέση, όπου τον περιμένει να επιστρέψει 정밀지도 다운로드. Ο ισχυρός δεσμός δεν σταματάει ακόμα και όταν μια μέρα ο Πάρκερ δεν επιστρέφει ποτέ ξανά 다운로드. Δείχνοντας την αφοσίωση του για τα επόμενα εννέα χρόνια, ο Χάτσικο πηγαίνει κάθε μέρα στο ίδιο σημείο και περιμένει 다운로드.

Η ταινία είναι remake του ιαπωνικής παραγωγής φιλμ του 1987 με τίτλο «Hachiko Monogatari».

Βασίζεται σε αληθινή ιστορία και στο σημείο όπου περίμενε ο Χάτσικο το αφεντικό του υπάρχει ένα μπρούτζινο άγαλμα, που συμβολίζει την αγάπη, την αφοσίωση και την πίστη του…

Είναι μία καταπληκτική και συγκινητική ταινία που μας δειχνεί πόσο πιστό μπορεί να γίνει ένα σκυλί.Μία  ταινία που ο καθένας απο εμάς αξίζει να δεί 다운로드!

πηγή:http://www.star.gr/tv/el/Pages/Movie.aspx?artId=789&artTitle=hachiko_i_istoria_enos_skylou

 

 

Hachiko-A-Dog-s-Story-hachiko-a-dogs-story-14893697-2048-1536    936full-hachiko--a-dog's-story-screenshot hackipid_4056

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.