DEMI LOVATO!

DEMI LOVATO!(ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΘΕΤΡΙΑ)

Για μένα η Ντέμι Λοβάτο είναι απ? τις καλύτερες  τραγουδίστριες γιατί έχει δυναμική και  συναισθηματική φωνή. Τα τραγούδια της έχουν νόημα και σε αγγίζουν διότι έχει ένα μοναδικό τρόπο να εκφράζει τα συναισθήματα  μέσα απ? τα τραγούδια της 다운로드!

 http://www.youtube.com/watch?v=AByfaYcOm4A

ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΖΩΗΣ  ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Η Ντέμι Λοβάτο γεννημένη στις 20 Αυγούστου 1992.  . Έχει 3 ακόμα αδερφές 2 μεγαλύτερες και 1 μικρότερη.  Η Ντέμι Λοβάτο έχει ρίζες από Μεξικό, Ιρλανδία και Ιταλία. Μεγαλωμένη στο Ντάλας, Τέξας, Ξεκίνησε τη καριέρα της στη παιδική τηλεοπτική σειρά Barney & Friends σε ηλικία 7 ετών 다운로드. Όταν ήταν μόλις 7 ετών ξεκίνησε να παίζει πιάνο, ενώ αργότερα, όταν έγινε 10 ετών άρχισε να παίζει κιθάρα και έκανε τα πρώτα της μαθήματα για χορό και υποκριτική.

Η Ντέμι Λοβάτο αποκάλυψε πως εκφοβιζόταν τόσο οδυνηρά στο σχολείο , που ζήτησε να παρακολουθεί σχολικά μαθήματα κατ’ οίκον windows loader.  Αργότερα έγινε εκπρόσωπος για την οργάνωση PACER, η οποία δραστηριοποιείται κατά του εκφοβισμού. Επιπλέον εμφανίστηκε στο America’s Next Top Model για να μιλήσει ενάντια στον εκφοβισμό mastercam 2020.

                                                                       

 

Το 2007 και 2008, η Ντέμι Λοβάτο έπαιξε στη σύντομη τηλεοπτική σειρά του καναλιού Ντίσνεϊ As the Bell Rings. Την ίδια μέρα το καλοκαίρι του 2007, πέρασε από οντισιόν για τη ταινία του καναλιού Camp Rock, και για τη τηλεοπτική σειρά Sonny with a Chance και πήρε και τους δύο ρόλους 윈도우 mr 다운로드. Η Ντέμι Λοβάτο ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Camp Rock, παίζοντας μια φιλόδοξη κοπέλα που θέλει να γίνει τραγουδίστρια.  Η Ντέμι Λοβάτο τραγούδησε σε τέσσερα από τα τραγούδια του soundtrack, συμπεριλαμβανομένων των We Rock, και This Is Me 다운로드. Εκείνο το καλοκαίρι η Ντέμι Λοβάτο ξεκίνησε την περιοδεία της, Demi Live! Warm Up Tour, που προηγήθηκε της κυκλοφορίας του πρώτου της άλμπουμ mssql express 2008. Επιπλέον, εμφανίστηκε στην περιοδεία των Jonas Brothers.

                                              

Το πρώτο άλμπουμ της Ντέμι Λοβάτο κυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου 2008 다운로드. Το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θέση του Billboard 200 με πωλήσεις που έφτασαν τα 89,000 αντίγραφα την πρώτη μόλις εβδομάδα. Το άλμπουμ από τότε έχει επικυρωθεί ως Χρυσό απο τηRecording Industry Association of America (RIAA), έχοντας πουλήσει περισσότερα απο 500,000 κομμάτια στη χώρα.Το κύριο σίνγκλ του άλμπουμ, Get Back, επαινέθηκε για το ποπ-ροκ στύλ του, και έφτασε στη θέση 43 στο Billboard Hot 100 των Ηνωμένων Πολιτειών , το δεύτερο και τελευταίο σίνγκλ, La La Land, επαινέθηκε για τα δυνατά ροκ στοιχεία του. Το τραγούδι έφτασε στη θέση 52 στις Ηνωμένες Πολιτείες Mini metro download. Το 2009 η Ντέμι Λοβάτο μαζί με τηΣελένα Γκόμεζ, τη Μάιλι Σάιρους και τουςJonas Brothers ηχογράφησαν το Send It On, ενα σινγκλ για φιλανθρωπικό σκοπό, που χρησιμοποιήθηκε ως το τραγούδι από την περιβαλλοντική οργάνωσηDisney’s Friends for Change.

                                                                           

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ  ΚΑΘΩΣ   ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ  ΑΛΜΠΟΥΜ UNBROKEN

 Στις 30 Οκτωβρίου 2010, η Ντέμι Λοβάτο αποσύρθηκε από την περιοδεία τωνJonas Brothers για να εισαχθεί σε κέντρο θεραπείας προκειμένου να αντιμετωπίσει “σωματικά και ψυχολογικά θέματα.  Στις 28 Ιανουαρίου του 2011 η Ντέμι Λοβάτο ολοκλήρωσε τη θεραπεία της στις εγκαταστάσεις τουTimberline Knolls, και επέστρεψε στο Λος Άντζελες, όπου θα “συνέχιζε να βλέπει γιατρούς” για να τη “βοηθήσουν να δουλέψει τα θέματα που αντιμετώπισε στη θεραπεία Η Ντέμι Λοβάτο αργότερα ομολόγησε ότι έπασχε από βουλιμία, αυτοτραυματισμό και “αυτοθεραπεία” με ναρκωτικά και αλκοόλ, που όπως είπε “πολλοί έφηβοι κάνουν για να μουδιάσουν τον πόνο” Η Ντέμι Λοβάτο πρόσθεσε ότι “ουσιαστικά είχα ένα νευρικό ξέσπασμα” και ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή κατά τη διάρκεια της θεραπείας ενώ ανέφερε ότι πήρε βάρος κατά το χρονικό αυτό διάστημα. Τον Απρίλιο συνέβαλε ως εκδότρια στο περιοδικό Seventeen, όπου συζήτησε τις προσωπικές δυσκολίες της απευθυνόμενη στα έφηβα κορίτσια 다운로드. Επιπλέον, τον ίδιο Απρίλιο, η Ντέμι Λοβάτο ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά Sonny with a Chance, με αποτέλεσμα την παύση της καριέρας της ως ηθοποιός. Το τρίτο άλμπουμ της Ντέμι Λοβάτο, Unbroken, κυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2011. Το κύριο σινγκλ του άλμπουμ, Skyscraper, έλαβε παγκόσμια αποθέωση για το μήνυμα της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης που διαδίδει και έφτασε στο νούμερο 10 του Billboard Hot 100.Το δεύτερο και τελευταίο σινγκλ του άλμπουμ, Give Your Heart a Break, έφτασε στο νούμερο 16 στις Ηνωμένες Πολιτείες Το Skyscraper επικυρώθηκε ως Πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το Give Your Heart a Break επικυρώθηκε ως δυο φορές Πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.Η Ντέμι Λοβάτο έκανε την καλοκαιρινή της περιοδεία από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012 Τον Ιούλιο του 2012, το Skyscraper ήταν υποψήφιο για το βραβείο του “Καλύτερου Βίντεοκλιπ Με Μήνυμα” στα MTV Video Music Awards, βραβείο το οποίο τελικά κέρδισε. Το Μάρτιο του 2012, το MTV έπαιξε στον αέρα ένα ντοκιμαντέρ, το Stay Strong, σχετικά με τον χρόνο που πέρασε η Ντέμι Λοβάτο στην αποτοξίνωση, και την ανάρρωσή της.

                                                                                          

                                                                                     ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Τον Μάιο του 2009, η Ντέμι Λοβάτο βραβεύθηκε ως Επίτιμη Πρέσβειρα της Παιδείας απο την Αμερικανική Εταιρική Σχέση για Ηωσινοφιλικές Διαταραχές. Η Ντέμι Λοβάτο μαζί με τον Τζό Τζόνας ηχογράφησε  ένα τραγούδι για τη φιλανθρωπία, το Make a Wave, τον Μάρτιο του 2010 Επιπλέον, η Ντέμι Λοβάτο είναι εκπρόσωπος των εκστρατειών που σχετίζονται με τους νέους, και το πως αυτοί πρέπει να αναλάβουν δράση στις κοινότητες τους. Η Ντέμι Λοβάτο εμφανίστηκε σε μια ανακοίνωση τον Ιανουάριο του 2010, για τη “Voto Latino”, για να προωθήσει την καμπάνια της οργάνωσης “Be Counted”, για την Απογραφή των Ηνωμένων Πολιτειών Τον Οκτώβριο του 2010 υπηρέτησε ως εκπρόσωπος για την οργάνωση εναντίον του εκφοβισμού “PACER. Η Ντέμι Λοβάτο αποτελεί επίσης μέρος του “A Day Made Better” για την Σχολική Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης και έχει υποστηρίξει την “DonateMyDress.org”, το “Δίκτυο Παιδικών Ευχών”, το “Αγαπάμε τα Παιδιά μας ΗΠΑ”, το “Νοσοκομείο Παιδικών Ερευνών ST. Jude”, και την “Πόλη της Ελπίδας

 πηγή:wikipedia
demilovato.com

 

                          

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.