CAPTAIN PHILIPS

                                                                                           CAPTAIN PHILLIPS

                                                      Μία καταπληκτική ταινία γεμάτη αγωνία και δράση 다운로드!

 

Αυτή η ταινία μας δείχνει έναν έμπειρο και καταξιωμένο καπετάνιο με μοναδικό όπλο την ψυχραιμία,το θάρρος αλλά και το έξυπνο μυαλό του να καταφέρνει να σώσει το πλοίο του και τον ίδιο του τον εαυτό συγκρουόμενος με ανυπέρβλητες δυνάμεις 전자 올겐 경음악 다운로드!

 

 

captain-phillips-poster-artwork-tom-hanks-barkhad-abdi-barkhad-abdirahman-small                                                                Captain_Phillips_(film)

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=8y328lph4NM

 

.Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα η ταινία CaptainPhillips διηγείται την ιστορίας μιας σύγχρονης πειρατείας με πρωταγωνιστή τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Tom Hanks  και σκηνοθέτη τον υποψήφιο για Όσκαρ Paul Greengrass 다시보는 불멸의 이순신. Την πλοκή πυροδοτεί η κατάληψη του αμερικανικού φορτηγού πλοίου Maersk Alabama από Σομαλούς πειρατές 다운로드. Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση ανάμεσα στον Captain Phillips (Tom Hanks) και τον Σομαλό ομόλογό του (Barkhad Abdi), που τον κρατάει όμηρο 정희라 다운로드. Οι  δυο τους θα εμπλακούν σε μια σκληρή αντιπαράθεση, 145 μίλια μακριά από τις σομαλικές ακτές και θα βρεθούν στο έλεος δυνάμεων που δεν μπορούν να ελέγξουν 웹사이트 소스 다운로드.

 

Πηγή: http://www.myfilm.gr/12914

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.