Μάστερ Γι ο Ξιφομάχος του Γουτζού

Διπλό Χτύπημα

 

Μετά από λίγα διαδοχικά χτυπήματα, ο Μάστερ Γι χτυπά δύο φορές 다운로드.

Χτύπημα Άλφα

Κόστος: 70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια: 600

Ο Μάστερ Γι τηλεμεταφέρεται στο πεδίο της μάχης με απίστευτη ταχύτητα, προκαλώντας σωματική ζημιά σε πολλές μονάδες που βρίσκονται στο δρόμο του 다운로드. Το Χτύπημα Άλφα μπορεί να προκαλέσει καίρια χτυπήματα και προκαλεί επιπλέον σωματική ζημιά σε υπηρέτες και τέρατα 다운로드. Οι βασικές επιθέσεις μειώνουν το χρόνο επαναφόρτισης του Χτυπήματος Άλφα.

Ο Μάστερ Γι τηλεμεταφέρεται και χτυπά έως και 4 εχθρούς, προκαλώντας 25/60/95/130/165 (+100% Ζημιάς Επίθεσης) σωματική ζημιά στον καθένα και επιπλέον 75/100/125/150/175 ζημιά σε υπηρέτες και τέρατα.Το Χτύπημα Άλφα μπορεί να προκαλέσει καίρια χτυπήματα 다운로드. Σε αυτήν την περίπτωση, προκαλεί επιπλέον 60% Ζημιάς Επίθεσης σωματική ζημιά. Οι βασικές επιθέσεις μειώνουν το χρόνο επαναφόρτισης του Χτυπήματος Άλφα κατά 1 δευτερόλεπτο 다운로드.

Περισυλλογή

Κόστος: 50 Μάνα
Εμβέλεια: Μονάδα

Ο Μάστερ Γι αναζωογονεί το σώμα του με τη δύναμη του μυαλού του. Αναπληρώνει Ζωή και δέχεται μειωμένη ζημιά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ο Μάστερ Γι προετοιμάζεται και αποκαθιστά 30/50/70/90/110 (+30% Ισχύος Ικανότητας) Ζωή ανά δευτερόλεπτο για 4 δευτερόλεπτα. Η θεραπεία αυξάνεται κατά 1% για κάθε 1% Ζωής που έχει χάσει ο Μάστερ Γι.Ενώ διοχετεύει αυτήν την ικανότητα, ο Μάστερ Γι δέχεται μειωμένη ζημιά κατά 50/55/60/65/70%. Η μείωση ζημιάς είναι η μισή ενάντια σε πύργους.

 
 

Τεχνική Γούτζου

Κόστος: Χωρίς κόστος
Εμβέλεια: Μονάδα

Ο Μάστερ Γι τελειοποιεί την τέχνη του Γούτζου και αυξάνει παθητικά τη Ζημιά Επίθεσής του. Η ενεργοποίηση της Τεχνικής Γούτζου αυξάνει την πραγματική ζημιά των βασικών επιθέσεων, αλλά το παθητικό μπόνους χάνεται όσο διαρκεί ο χρόνος επαναφόρτισης.

Παθητική: Δίνει 10% Ζημιά Επίθεσης.
Ενεργή: Οι βασικές επιθέσεις προκαλούν 10/15/20/25/30 (+10/12.5/15/17.5/20% Ζημιάς Επίθεσης) επιπλέον πραγματική ζημιά για 5 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, το παθητικό μπόνους χάνεται όσο διαρκεί ο χρόνος επαναφόρτισης της Τεχνικής Γούτζου.


Χαϊλάντερ

Κόστος: 100 Μάνα
Εμβέλεια: Μονάδα

Ο Μάστερ Γι κινείται με ασύγκριτη ευελιξία, αυξάνοντας προσωρινά την Ταχύτητα Κίνησης και Επίθεσης, ενώ παράλληλα γίνεται άτρωτος σε όλες τις επιδράσεις επιβράδυνσης. Όταν είναι ενεργή, οι εκτελέσεις ηρώων και οι βοήθειες αυξάνουν τη διάρκεια του Χαϊλάντερ. Μειώνει παθητικά το χρόνο επαναφόρτισης των υπόλοιπων ικανοτήτων του με κάθε εκτέλεση ή βοήθεια.

Παθητικό: Οι εκτελέσεις ηρώων και οι βοήθειες μειώνουν το χρόνο επαναφόρτισης που απομένει για τις βασικές ικανότητες του Μάστερ Γι κατά 70%.
Ενεργό: Αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης κατά 25/35/45%, την Ταχύτητα Επίθεσης κατά 30/55/80% και προστατεύει από επιδράσεις επιβράδυνσης για 10 δευτερόλεπτα. Όσο είναι ενεργό το Χαϊλάντερ, οι εκτελέσεις ηρώων και οι βοήθειες αυξάνουν τη διάρκειά του κατά 4 δευτερόλεπτα.

Προτεινόμενα αντικείμενα

Φαράγγι των Επικαλεστών:

Αρχικά

  • Ματσέτα του Κυνηγού 
  • Φίλτρο Ζωής
  • Σφαίρα Ενόρασης (Φυλαχτό)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.